СТУДЕНТУ
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Освітньо-професійна програма "Туризм"
Ознайомитися з освітньо-професійною програмою можна на сайті за посиланням.
Протягом навчання здобувачі займаються науковими дослідженнями та виконують курсові роботи з дисциплін «Рекреаційно-туристичні ресурси України», «Туроперейтинг» та «Менеджмент туризму».
Практична підготовка фахівців з туризму і рекреації передбачає ознайомчу (з активного туризму), технологічну, екскурсійну і фахову види практик та здійснюється з використанням матеріально-технічної бази НУХТ та на провідних підприємствах туристично-готельної сфери: у готелях «Optima Hotel & Resorts», «Hilton Kyiv», «Fairmont», «Інтерконтиненталь», в міжнародних туристичних компаніях «Travel Professional Group», «Join Up» та ін. Здобувачі мають можливість пройти стажування (практику) у Болгарії, Греції, Туреччині.
В рамках освітньо-професійної програми "Туризм" діє англомовний проєкт.
Форма державної атестації - захист кваліфікаційної роботи та складання атестаційного екзамену.
Освітньо-професійна програма "Туризм і рекреація"
Ознайомитися з освітньо-професійною програмою можна на сайті за посиланням.
Протягом навчання здобувачі займаються науковими дослідженнями та виконують курсову роботу з дисципліни "Project management в туризмі та рекреації".
Практична підготовка фахівців з туризму і рекреації передбачає виробничу практику та здійснюється з використанням матеріально-технічної бази НУХТ та на провідних підприємствах туристично-готельної сфери: у готелях «Optima Hotel & Resorts», «Hilton Kyiv», «Fairmont», «Інтерконтиненталь», в міжнародних туристичних компаніях «Travel Professional Group», «Join Up» та ін. Здобувачі мають можливість пройти стажування (практику) у Болгарії, Греції, Туреччині.
Програма отримання подвійного магістерського диплома 2 D: національного – за спеціальністю «Туризм і рекреація» та європейського – за спеціальністю «Міжнародне управління» у Вищій Школі Менеджменту і Охорони Праці в Катовіцах (Польща).
Форма державної атестації - захист кваліфікаційної роботи.
Міждисциплінарна освітньо-наукова програма "Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі"
Ознайомитися з освітньо-науковою програмою можна на сайті за посиланням.
Протягом навчання здобувачі займаються науковими дослідження в рамках науково-дослідницького практикуму та виконують курсові роботи з дисциплін "Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa", "Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів для HoReCa", "Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів". Науково-дослідницька та переддипломна практики проходять на підприємствах харчової промисловості та HoReCa. Здобувачі мають можливість пройти стажування (практику) у Німеччині.
Форма державної атестації - захист кваліфікаційної роботи та складання атестаційного екзамену.